Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stilla

 

stilla vilar mitt hjärta

i dvala

går  i íde

från stormande

känslor

 

det sargade

jaget vilar

i skygghet

 

låter inte 

bitterhet plöja

 

djupare linjer

 

nogsamt odla

själens blomster,

bygga rede

av självkärlek

och hempyssel

 

det finns inget

att bevisa,

bara ta hand

om sig själv




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 301 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-27 00:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra och fint gillas :)
2016-01-05

  axveronika
gillar
2015-12-29

  louisegirl
Ja att ta hand om sig själv, är det viktigaste som finns...tyvärr kan det vara svårt ibland <3
Vackert skrivet i känsla
2015-12-27

  ResenärGenomLivet
Alltid viktigt att ta hand om sig själv...fint...
2015-12-27

  Linda CH VIP
Jättefin text skriven med mycket insikt.
2015-12-27

    ej medlem längre
Stillheten i dina fina text når mig och jag stannar njutningsfullt kvar på din sida.
2015-12-27

    ej medlem längre
"nogsamt odla

själens blomster,

bygga rede

av självkärlek

och hempyssel"

Gott! Ta hand om dig!

2015-12-27

  Lars Hedlin
En stark och bra text!
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell