Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÖFALL - tanka

Snöstjärnor blommar

i oskuldens vita färg

smyckar frusen jord

barnen får solsken i blick

snögubben nickar och ler

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-12-27 18:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar din text..:)
2015-12-29

    Dan Myrbeck
Bra bokstavligen och
symboliskt.
2015-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Härlig vinterbild du målar med dina ord!
2015-12-28

  Magdalena Eriksson VIP
Vänlighet och kraft att se ljus gubbar
och flingor så fint!
2015-12-28

  ResenärGenomLivet
...och det lyser upp så vackert...fin tanka...
2015-12-27

  Marianne Räf
Fint å snyggt å en
aning roligt !
2015-12-27

  Rise Little One
Vilken levande scen som lockar alla sinnen!
2015-12-27

    ej medlem längre
Vackert vintermotiv! Ett flertal önskningar har slagit in idag.
2015-12-27

    ej medlem längre
Mycket vackert.
2015-12-27

  Onomatoprofet VIP
finsnöig tanka!
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP