Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=FDqxoLyyNiI


STRIDSFÄLT

förebråelserna ligger

som en kväljande smog

någon måste vara offer

vara mobbens under dog

går i detta spända läge

som jag aldrig har beställt

vem drar först, kan vara frågan

när en hjälte drar i fält

 

 

LARZ GUSTAFSSON  28/12 2015




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2015-12-28 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP