Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkorslös kärlek



* * *

KÄRLEK

kännetecknas av en vilja. att ge
VILLKORSLÖST till någon eller något
Att visa kärlek mot något kallas
att ÄLSKA
kärlek är en känsla som präglas av en
stark ömhet och tillgivenhet

* * *




Fri vers av rondell
Läst 460 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-12-29 00:48



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
En fin text som berör mig till 100 procent !
2017-06-23

    ej medlem längre
Så sannt beskrivet Rondell - kärleken beskrivs bäst som just "villkorslös" känsla.
Och att samma känsla präglas "av en stark ömhet och tillgivenhet".

Med denna träffsäkra beskrivning så minskade antalet människor som säger sig "ÄLSKA" med säkert hälften...
2017-01-01

  Ninananonia VIP
Absolut så.. fina tankar ..
2016-05-08

  Rise Little One
Det går inte att uttrycka sig bättre än så om kärlek!
2016-01-08

  Lars E Jönsson
så sant så
2015-12-30

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbara kärlek
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell