Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Använder min tid på bästa sätt







Jag har inte tid att hata någon

har fullt upp med att älska de som bryr sig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2015-12-29 10:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt rätt. Tänk om vi människor kunde använda tiden till att älska varandra, än att frossa i hatet. Bra skrivit, kort, men säger mer än tusen ord.
2016-01-08

  ResenärGenomLivet
Jaa....mycket bättre att koncentrera sig på det...
2016-01-04

  StinaJ VIP
Helt rätt. Bättre att lägga fokus på de som ger glädje och energi
2015-12-30

    ej medlem längre
Att hata är energislösande! Att älska är att fyllas:)
2015-12-30

  Valter Örn VIP
Bättre öka världens kärlekskraft än att ödsla kraft på att hata. Rätt fokusering !
2015-12-30

  Gunnel Eriksson VIP
Unga människor använder ordet "hata"
i många sammanhang. Det känns ofta
som ett överord. Du är klok som använder din tid till motsatsen.
Betydelsefull liten vers.
2015-12-30

  Lars Hedlin
bra där!
2015-12-29

  ULJO
Så klokt
2015-12-29

    Dan Myrbeck
Bra prioritering!
2015-12-29

    Ingegerd svedin VIP
Så klok du är.Jag kommer att ta till mig dessa ord.
2015-12-29

  M.Eta
Fint sagt!
2015-12-29

  Stefan Albrektsson
"Life is very short, and there's no time for fussing and fighting, my friend" som Lennon/McCarney skrev/sjöng!!
2015-12-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Bästa sättet att använda sin tid.
2015-12-29

  Margit Grell VIP
En sann devis. Väl formulerat!
2015-12-29

  överlevaren VIP
BRA, gillar!

Bokmärker!
2015-12-29

  Öknens Ros VIP
Hat är en känsla som äter upp en människa inifrån. Bättre då att älska de som bryr sig om en. Väl ordat.
2015-12-29

  louisegirl
Ja bra att lägga energin på de som bryr sig.
Kloka och bra ord
2015-12-29

  Eva Helene VIP
Vilken bra devis!
2015-12-29

  Teresia Ridell
Mycket bra ! Ja att hata, gräma sig, gruva på hämnd.. tar bara energi och får en att må dåligt.
2015-12-29

  Linda CH VIP
Helt rätt inställning som jag kan sälla mig till!
2015-12-29

    ej medlem längre
Klokord! bra formulerade..*
2015-12-29

  Marianne Räf
Är, väl, en bättre inställning, än den
jag, själv, har! Kan inte förneka att mitt
hjärta kan känna både kärlek och hat !
2015-12-29

  Rise Little One
Rätt inställning i livet att ta till sig.
2015-12-29

    ej medlem längre
Åh, så klokt...tänk om alla kunde tänka så!
2015-12-29

  Junia VIP
Kort - rakt och - om alla levde så skulle det se riktigt bra ut för världen! kram
2015-12-29

  Anya VIP
Vilken talande liten sak. Bra som du kan!
2015-12-29

    Sefarge VIP
Så sant!
Det märks.
Och så ger det
Mer i längden.
:)
2015-12-29

  Respons VIP
Bra fokusering
2015-12-29

    snöö
Gör livet mycket vackrare.
2015-12-29

  Maria Sundelin VIP
En bra livsfilosofi
Kramar
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP