Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysisk oro

Hjärtat
slår snabbt och hårt.
Ständigt spänd är kroppen.
En tid av inre frid -- hur jag
längtar!




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas Nilsson
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-31 10:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fin dikt
Mvh annokas
2015-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Nilsson
Andreas Nilsson