Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISKONST - haiku

Snöflingor virvlar

förrädisk svag is kläs vit

frestar oförstånd




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-01-02 17:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om!
2016-01-05

    Dan Myrbeck
Ja, både bokstavligen och i
överförd bemärkelse.
2016-01-04

  M.Eta
Fin insmygen varningstext om svag is.
2016-01-03

  Rise Little One
En gemensam koppling mellan natur och människa!
2016-01-03

    ej medlem längre
Smått kuslig.
2016-01-02

    ej medlem längre
En mångbottnad haiku...
2016-01-02

  Marita Ohlquist VIP
Det är även en konst att skriva Haiku och du är bra på det!
2016-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP