Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lite svårt ibland

Det är lite svårt ibland, du vet,
När man inte vet in eller ut,
När man undrar över om allt det,
Man läst om ska hända till slut.

Fyrverkerier, knoppar som brister,
Händer det verkligen?
Kärlek så att det slår gnister,
Hör det till sanningen?

Det är lite svårt att veta allt,
Som ska hända, som kommer att ske,
Kommer någon som gör allt kallt
Till varmt när den är med?

Lite nervös är man, javisst,
Man har ju allt möjligt hört,
Kärlek slutar ibland trist,
Kan lämna hjärtat förstört.

Blir man helt ensam lämnad kvar
Kan det vara svårt att le,
Även över det som en gång var
Poängen kan bli svår att se.

Men finner man den rätta så,
Ska allting falla på plats just där,
Man undrar varför man grubblat och då,
Då vet man att det den rätta är.

~

Det är lite svårt ibland, du vet,
För kärlek är inte lätt,
Det blir lite fel, ibland går man bet,
Men det är härligt när det blir rätt.




Bunden vers (Rim) av Elisabeth Skoog
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-05 23:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är lätt att tycka om din text. Och det gör jag. Mycket.
2016-01-06

  valpen
Hjärtevärmande läsning

2016-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Skoog
Elisabeth Skoog