Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrast

Jag är min största fiende,
Men också enda trogna vän,
Den som river murarna
Och den som reser dem igen,

Jag är min främsta kritiker,
Men också den som ger beröm,
Den som krossar hoppet
Och den som infriar varje dröm,

Jag är min största rädsla,
Men också det enda som är tryggt,
Det är ett slitsamt sätt att leva,
Men det är det liv jag byggt.

Jag är den bur som håller mig,
Men också den enda vägen ut,
Frågan är: "stanna bakom stängslet,
Eller se till att allt tar slut?




Bunden vers (Rim) av Elisabeth Skoog
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-10 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Skoog
Elisabeth Skoog