Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klurig, knasig!


Otidens Tid


När Respekten rostar, -

mellan Galleriernas väggar,

kommer Ingen och ber

en stilla Bön för dig, om

gyllene tid & silverfrid, -

som plåster på såren - -

och om närhet till Hatet &

& Lyckan, som du har

åtrått i hela ditt Liv,

och som skulle varit där - -

i Otidens Tid, som

aldrig, aldrig kom!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-15 21:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
gillar jargongen här!
2016-01-17

  överlevaren VIP
Klurig och lagom knasig, gillar!

Bokmärker!
2016-01-16

  Blomma-Stjärna VIP
Otidens tid,
som aldrig, aldrig kom
- får inte till den häringa dikten - men gillar " en stilla bön för dig om gyllene tid&silverfrid"
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf