Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är allt förgäves?!


Fin Kärleksaffär...


Aldrig, blir jag klok på dig!
Vill du tillfredsställa mig --
eller, blott, bedra - så säg ?!
Hur det är, - det vet jag ej !

Vore, väl, bäst å glömma
dig bort - av allt att döma!
Å, sluta blåögd drömma --
i detta 'Kurra-Gömma'!

Vi kunde ha det så bra !
Eldiga Lustar, trall-la !!
Men, du vill, ju, hellre ha
din Hustru, - så det får va´!

Fast, nu, verkar det som så -
du sitter på stolar, 2 --
å verkar ej veta, på
vilket ben, som du ska stå!

Det gör ont å va´ kvinna -
-- å Ingens Älskarinna !
Blod å tårar känns brinna.
Åh, om jag fick försvinna!

Tycker det är dålig stil,
lämna mig mil efter mil!
Tror jag tar å byter fil --
-- eller skaffar annan bil.

Din rustning är ordinär!
Men, Känslan är temporär ...
Min Önskan - är ren & skär:
- få en fin Kärleksaffär !





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 352 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-17 18:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat....
2016-01-19

    Dan Myrbeck
Bra om kärlek och sex
med sju stavelser!
2016-01-18

    ej medlem längre
Orden flyter och rimmen sitter klockrent. Det är en ren glädje att få läsa dig!
2016-01-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra så bra diktat i rim som flyter fram
2016-01-18

  överlevaren VIP
Så härligt ordat, gillar!
"Din rustning är ordinär!
Men, Känslan är temporär..."
2016-01-18

    ej medlem längre
Skickligt rimmat!
2016-01-17

  Blomma-Stjärna VIP
applåd för ditt sätt att berätta i dikt!
2016-01-17

  Åsa Njunjes
Vilket fint rim i enhetlig ton rakt igenom. Mycket bra skrivet enligt mig! Temat hjärtskärande förstås och kärleken ska ju (enligt mitt sätt att resonera) riktas mot en allena, i alla fall i handlingskraft.
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf