Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÖR MIG LYCKLIG NU

 

Å, vilken njutning

du skänker mig

 

när du kysser

röda rosens blad

 

jag flyger till himlen

på rosa moln

 

i mörker och ljus

strålar stjärnor

 

mina röda läppar 

söker dina i begär

 

älskar smaken av dig

på min tunga

 

mina ögons gnistregn 

befaller dig

 

att  fylla

min skattkammare


i exstasens

skälvande minut

 

ett triumferande skri

för lustens ljuvliga kärleksresa




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 681 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-02-10 17:02



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
lustan trallala
fin form för kärlek
2016-02-11

    ej medlem längre
Underbar text att njuta av
sensitiv, lustfylld och full av kärlek ...
2016-02-11

  Petter Wingren
Erotisk glädje utan skyddsnät, en lovsång till lusten genomströmmad av djupaste förtroende. Mina ögons gnistregn.
2016-02-11

  Rise Little One
Erotisk men behaglig skildring av intima stunder.
2016-02-10

  M.Eta
Du och Zavanna beskriver kärlek på ett underbart och erotiskt sätt! Vackert!
2016-02-10

    Dan Myrbeck
Härligt erotisk, men inte pornografisk, skildring!

Bravo!
2016-02-10

  DominiQueen
Q U I N N A!!!!

Mer. Fortsätt! Underbart!!!
2016-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Wow, vilken underbar text!
2016-02-10

    ej medlem längre
Sensuellt. Erotiskt. Underbart!
2016-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP