Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan blev till verklighet.


Jag öppnade ögonen och mötte kärleken som tittade på mig med varma blickar.
Kände värmen och harmonin stråla mot min svaga kropp.
Jag växte, min styrka växte och jag reste mig starkare än jag någonsin varit.
Du håller forfarande min hand, du kramar än min själ.
Sida vid sida har vi styrkan att krossa alla berg och mörka moln som ibland tornar upp sig.
Du och jag är sagan som blev till verklighet.




Fri vers av Angel of love
Läst 493 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2016-01-19 16:09



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Lycka där ögon med själens värme strålar harmoni och livsförening där allt omkring bara bleknar...
2016-01-29

    ej medlem längre
Innerlig och stark kärlek i denna!
2016-01-23

  Lars Hedlin
En vacker underbar närhet och värme <3 kram
2016-01-23

    ADI Nehlin
fin, fin
2016-01-23

  ResenärGenomLivet
Ja, den äkta kärleken är så stark...mycket fint skrivet...
2016-01-22

  Fem hjärtan VIP
Vacker!
2016-01-20

  Gisela Nordell
oj så härligt och vackert!
2016-01-20

  Maria Sundelin VIP
En bra saga
Kramar
2016-01-19

  louisegirl
Mycket värmande och fint skrivet
2016-01-19

  Henning Hson
Väldigt väl och bra textat. Respekt!
2016-01-19

  soligajag_1 VIP
Så vackert skrivet om kärleken och dess
innebörd när två blir ett!!
2016-01-19

    Eglain
Så fint som det så ofta blir när du skriver.
Den värmer :)
2016-01-19

  M M Mannheim VIP
Åh bara så vackert om en saga som blev till verklighet.
2016-01-19

    Dan Myrbeck
Blir snyftig.. så fint skriver du!
2016-01-19

  Hanna Mari Wallin
Underbar poesi!
2016-01-19

    ej medlem längre
Så underbart vackert skrivet om det finaste..
2016-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin hyllning till kärleken!
2016-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love