Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla rader om en dröm kanske blir den verklig i år


Semester....

en tanke slog mig
en tanke som gav mig hopp
en tanke som kanske blir verklighet
om jag bara har mod

jag älskar vandra
typ att traska gå på och gå
upp och ner oavsett väder
bara det är varmt är jag glad

tänk om jag vågar
tänk om jag lyckas

hyr ut din lägenhet
2 månader om sommaren
skaffa vandrings eller cykel kartor
för södra Sverige
köp ett lättvikts tält för en person
bättre vandrings kläder
som är lätta att torka
inget ska väga sådär mycket
ta Nikita min vackra
och bara dra..


fem till sex timmar om dagen
vi kan vandra..
sen vi vilar trötta och belåtna..

ibland stigar i skog

ibland på cykel leder
till närmaste by eller stad

vem kan jag träffa på
vem kan jag glädjas åt



vill så gärna min vilja uppnå

ett litet äventyr på två månader
så kul de skulle vara

men jag måste våga
tro på mig själv

~ netis ~









Övriga genrer av agneta pichler
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-21 13:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart våga och vinn vännen :) kram
2016-01-23

  Fem hjärtan VIP
Det är nu du lever..:-)
Vad är det som hindrar dig?
Det är du som styr över ditt liv! :-) kram
2016-01-22

    Dan Myrbeck
Ja, det är väl fullt möjligt!
Det finns ju dom som
korsat Atlanten
ensamma!
2016-01-21

  Maria Sundelin VIP
Håll fast i den drömmen
Kramar
2016-01-21
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler