Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ansikten berättar

 

allt det vi upplevde tillsammans

 ristade små tunna linjer

allteftersom åren gick

i våra ansikten

 

runt ögonen,

munnen och

i pannan

linjer av erfarenhet

 

några rynkor av oro,

en del av skratt,

av sol och segling

och sköna semestrar

 

andra av sena vaknätter

med långa samtal,

 cigaretter, vin och häftiga dispyter,

 då blev det fåror

 

alla berättar de en historia

om vårt liv tillsammans

 

det vi upplevde finns inristat där

etsat i en vacker mosaik

i våra ansikten

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 343 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-01-24 01:53



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket fint skildrat
2016-01-25

    Dan Myrbeck
Ja, bra - som mänskliga årsringar!
2016-01-25

  Henning Hson
Otroligt vackert och bra!
2016-01-24

  Änglaögon
Gillar dina vackra rader.
2016-01-24

  walborg
Skön text
2016-01-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Att vårt ansikte speglar vårt gångna liv, skriver du bra om.
2016-01-24

  Bibbi VIP
Så fint beskrivet.
2016-01-24

  louisegirl
Avspeglingar av livet gång, som du så vackert lyfter fram här.
2016-01-24

    ej medlem längre
Ansiktet är våra känslors karta.
Du beskriver det så vackert här.
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell