Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotlöshet

Ett bord
en stol
ett rum
ett hus
ett hem

ingenting
av detta
har flyktingen

en värld
en sol
ett regn

delar
flyktingen
med hela
mänskligheten

ensamheten
rotlösheten
och dödligheten

och den nya
morgonen




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 372 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-24 21:58



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Väldigt fina och rättvisa ord du staplat! :)
2016-01-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Det är nog det svåra för många. Att förstå att alla människor egentligen är lika. Har samma behov och känslor. Bra sammanfattat i din tänkvärda dikt.
2016-01-25

  Anoo Niskanen VIP
Bra!
2016-01-24

  Skymning Blå VIP
Bra skrivet och texten ger en tankar efteråt.
2016-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren