Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTNA ÖGONLOCK

 

Din kind

som vattrat siden

 

årsringars mönster

målar livets gång

 

mot sista vilans

slutna ögonlock

 

aldrig mer min hand

mot din åldrade kind

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-25 17:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Åh, så mjukt och fint och mycket berörande...
2016-01-27

  Gisela Nordell
så vackert, som vattrat siden...ett kärleksfullt farväl av en älskad människa
2016-01-26

  ULJO
Fint berörande fångat
2016-01-25

  Rise Little One
Dina ord berör mig på djupet ...
2016-01-25

    ej medlem längre
Djupt berörande och fyllt av respekt..
2016-01-25

    ej medlem längre
Orden andas avsked med en mjuk hand.
2016-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Fina tankar och känslor inför det kommande, oundvikliga!
2016-01-25

    Dan Myrbeck
Finstämt fin
2016-01-25

  Henning Hson
Så berörande fint
Kan känna stämningen...på ett avslut

2016-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP