Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsliv

 

Staplar böcker, rensar skåp
hyvlar huden, kastar vatten
ödslar väntan, suger musten...

hänger läpp, hänger tvätt
och en och annan efterrätt, slinker ner
som posten i brevlådan

och så lite mys med katten




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 330 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-01-29 17:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vardagen har sin stilla charm, liksom texten
2016-01-31

  Micael Axelsson
Reflektioner från vardagen. Fastnar för sista raden, vilken skapar den där gosvarma tonen i texten.
2016-01-30

    ej medlem längre
En rar, och mysig text!
2016-01-29

  aol
Så mystrevligt skaldat
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund