Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & Jag

Sen jag såg
att du är jag
och jag är du
Är jag inte längre du
med mig själv
Men jag vill vara
mig själv
också med dig




Fri vers av mörkö
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-31 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mörkö