Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag talade med Gud

på ett stengolv
i skolan

låg jag
ensam

och talade
med gud

han svarade
med tystnad

just det
som jag

behövde
idag




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 388 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-01-31 17:59



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Tystnaden talar ofta bättre och djupare än de hörbara orden !
2016-02-24

  Karolina Cerise
vackert och äkta =)
2016-02-06

  Lars Hedlin
Starkt intensivt
2016-02-03

  Larz Gustafsson VIP
Suveränt!
Den här tog tag direkt!
2016-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande