Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERDRIVEN BETYDELSE

de flesta vill mig ingenting

de bara finns här runtomkring

jag är en man i folkmängden

som ganska sällan känns igen

så trots en ansenlig volym

är jag nog oftast anonym

allt annat är mest inbillning

funderingar om stora ting

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON  2/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2016-02-02 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP