Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DUBBELMORALLIBERAL

man skriker om medborgargarden

men våldtäktsoffren går spårlöst förbi

feministerna byter snabbt fot nu

VISSA förövare låter man bli

om brottslingen vore en svensk man

om han är medelålders och vit

då stiger ett ramaskri genast

man kissar på sig av vrede och nit

 

 

fäblessen som haggorna hyser

skulle freud intresserat sig för

med sin frånvaro rättvisan lyser

som en lågenergilampa gör

man gnäller om medborgargarden

men förråder de sina till sist

så länge man själv slipper våldtäkt

är man dubbelmoralsfeminist

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 353 gånger
Publicerad 2016-02-03 13:17



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra formulerat
sanningen lyser stark!
2016-02-06

    Marica Dahl
Svar NEJ! Våldtäkt är ALLTID kriminellt oavsett hudfärg, religion eller hemland. Det kan vara svårare att i juridisk mening bevisa det, men att våldtäkt eller sexuellt utnyttjande är en kriminell handling råder det inga som helt tvivel om!!!
2016-02-04

  Larz Gustafsson VIP
Bara om en svensk är förövare.
2016-02-03

    ej medlem längre
Konstig värld vi lever i! Våldtäkt är väl kriminellt...
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP