Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SORTI - haiku

Is knakar, kvider

besegrad av vindstyrka

sjösjuk vid bortgång




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-03 17:10



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Vintrig haiku med humor.
2016-02-04

  Gisela Nordell
denna lilla haiku omsluter stor smärta
och dramatik. Väl formulerat och framfört!
2016-02-04

  ULJO
Livet slutar på många olika sätt. En önskan är dock att det sker med värdighet
2016-02-03

    ej medlem längre
Ett farväl utan dess like.
2016-02-03

  Rise Little One
Allting har ett slut...
2016-02-03

  M.Eta
Vi får hoppas på is bortgång i dubbel bemärkelse!
2016-02-03

    Elisabeth Nilsson VIP
I poesins värld är allt möjligt:)
2016-02-03

    Dan Myrbeck
Kan även is bli sjösjuk?
2016-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP