Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ REPEAT

stå på repeat
jag vill inte dit
då väljer jag hellre
reträtt och retreat
möda och slit
och bit läggs till bit
men måtte jag bara inte
stå på repeat

flöde och flit
stor livsaptit
att vara i rörelse
och ej på repeat
detta gebit
denna transit
blås, milda vårvind
på en hård monolit


LARZ GUSTAFSSON  6/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2016-02-06 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP