Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BOANERGES

har alltid burit på en vrede

som stegrar sig och slår bakut

som blixtrat genom månget skede

och aldrig heller tycks ta slut

har alltid burit på en ilska

som bråkar som ett lakritstroll

ibland så är det rätt att trilskas

ibland blir det för mycket groll

 

 

jag lever med vulkanutbrotten

min omgivning förundrar sig

jag känner ett behov - som rotten -

att utropa ett vredgat: "NEJ!"

mot orättvisor på planeten

och stundom går jag på för hårt

min vrede spär ju på förtreten

en "åskans son" kan ha det svårt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/12 2015

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 161 gånger
Publicerad 2016-02-07 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP