Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kan kännas så ibland


Tröttsamt

visst är det tröttsamt

att alldit ha värk någonstans

ibland går det an

många gånger vet jag inte ens

vart jag ska ta vägen

det syns inte hur ont jag har

det händer att någon inte tror på mig

utan att jag fejkar

önskar ibland att den personen

kunde byta med mig för en dag

då kanske  jag blev trodd

nu har jag sagt nej till mycket

det för min egen skull

 visst blev det någon som blev besviken

jag fick höra

du brukar ju alltid ställa upp

nu går det inte

behöver klara mig själv

med allt vad det innebär

hundvakt

det är jag ibland

det är inte alls betungande

skönt att vara hos dessa fina hundar

det är ett fint sällskap för mig

skönt att byta miljö ibland

i morgon är det dags igen

att få vara hos mina underbara

fyrfotavänner

 

anits 7 februari 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-07 18:58



Bookmark and Share


  Fånga dagen
jag känner igen mig har ju med ont reumatism pelvospondylit man får ge avkall på mycket ta hand om dig
kram
2016-02-09

    Dan Myrbeck
Hundarna gör säkert
att du mår bättre!
2016-02-08

  Lars Hedlin
JA ingen trevlig känsla..vet det..har både psoriasis-artrit och atros i kroppen..kram
2016-02-08

  Fem hjärtan VIP
Det måste vara väldigt jobbigt att alltid ha ont... Men att umgås med djur är verkligen en bra medicin mot allt..kramar
2016-02-08

  ResenärGenomLivet
Man vill ju gärna ställa upp, men ibland går det inte...du beskriver så fint hur du känner...vila och ha det bara gott, det måste du unna dig...
2016-02-07

  Niliboy
Allt gott till dig å jag tänder ljus!
2016-02-07

  Bibbi VIP
Gott att Du har dessa hundar.
2016-02-07

  Eva Helene VIP
Ljuvlig avkoppling, det är dig väl förunnat!
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP