Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att minnas det förgångna

jag kan forfarande höra musiken
den ljuder i mina öron
dessa lugnande pianotoner

och jag gråter,
eftersom du inte längre finns här

du sitter inte bredvid mig
på bänken
spelandes på gehör
helt koncentrerad på musiken
med dina händer
dansandes över pianotangenterna
nästan helt ovetandes
att jag sitter bredvid
och njuter av synen framför mig

men ja,
det var förut

och nu kan jag endast höra
vår melodi i mitt stilla sinne
känna hur den klingar av och an i min själ
hur den drar i mitt hjärtas tunna trådar

och jag gråter, i den omgivande tystnaden
medan jag minns musiken från förr

 

© Februari 2016

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-07 23:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande skrivet.
2016-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl