Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVINKOMMANDOT

alldeles för många lägger sig i

alldeles för många lägger näsan i blöt

alldeles för många trynen i dyn

synen som jag ser är inte alls särskilt söt

man har blivit störda av ett slags hot

så man sprätter dynga i självförsvar

någon måste stämplas som idiot

det är enda argumentet man har kvar



LARZ GUSTAFSSON 27/4 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2016-02-08 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP