Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är lugnare nu

Jag fick inte tummarna loss
Efter flera hjärtekross
Ihopsjunken och deprimerad
Önskan av något mera
Nu vill jag inte längre stanna kvar
när jag hörde ett svar
Ett svar på mina innersta tankar
Ett svar på den önskan jag har
Det känns bättre nu
när det visade sig vara du
Jag är lugnare nu




Fri vers (Fri form) av E_m_m_i_e
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-09 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E_m_m_i_e