Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Une chanson c'est une lettre


JAMAIS

vi skulle stå där som kirsty och shane

inte som tarzan och inte som jane

bara som vänner en endaste gång

sjunga duett i en smäktande sång

inför en mångtusenhövdad publik

skulle vi skapa en stark dynamik

du och jag, bandet och sällsam musik

höjd över näsvis och elak kritik

där du, går lasse och där går marie

och tom & helen spatserar förbi

de har sin story och sin melodi

men ingen scen de kan stå på som vi

natten är envis och vintern är lång

staden är trång och vår tid vresigt vrång

men tänk att stå där och sjunga vår sång

bara en gång

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2016-02-11 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP