Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖDSFÖRBUND

dtt förbund med mörkret

blir din undergång

smal är Ljusets väg och

porten den är trång

dualismens dårhus

där är janus kung

det är bara söndring

dödens makt är tung

 

 

du har blivit lovad

att bli medregent

som en supernova

som en dirigent

skymningszonen lockar

alla katter grå

men två riken krockar

vem ska vinna DÅ...?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2016-02-12 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP