Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efesierbrevet 6:12


SKAM DEN SOM GER SIG


inte många vakna nu
men midnattsoljan brinner
ska jag sitta här till sju
tills min natten helt försvinner?
dygnsrytmen har rubbats nu
en biprodukt av kriget
visar att mitt barnaskap
hos Fadern är gediget

LARZ GUSTAFSSON 12/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2016-02-12 12:41



Bookmark and Share


  mare VIP
Låter fint!
2016-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP