Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vän på min väg

 

så slår då en vän följe

på min levnads stig,

bär mina bördor

med sin lyhördhet

sin öppna blick

och  mjuka leende

 

får mig att sakta ned

och  inte vara så rädd

och ängslig för allt

som kan bli fel

 

en vän, 

som möter och tröstar

barnet i mig, så jag 

orkar vara vuxen

 

får mig att skratta, 

slappna av,

och känna mig lite

märkvärdig

 

en vän som trotsar

mörkret och

sprider tilltro

i vart steg,

med sin lätta närvaro

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 291 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-13 01:26



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Annorlunda och mycket bra vän-beskrivning!

"barnet i mig" får mig att tänka på:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1901645

2016-02-16

    snöö
Vilken lycka att få ha en sådan vän. Inte alla förunnat. Hoppas din vän finns. Fint skrivet.
2016-02-14

    ej medlem längre
Underbart om den så viktiga vänskapen. En fin en - din vän!
2016-02-13

    ej medlem längre
Vänskap är en dyrbar gåva. Vackert beskriver du den här.
2016-02-13

    Elisabeth Nilsson VIP
En sådan vänskap, du så fint skriver om, är guld värd att ha.
2016-02-13

  ~LillMarlene Landen~
(Frågetecknen var inte meningen!)
2016-02-13

  ~LillMarlene Landen~
Underbart ordat! ??
2016-02-13

  louisegirl
Så fint om vänskap
2016-02-13

  Bibbi VIP
Underbar beskrivning.
2016-02-13

  ULJO
Läsvärd text om vänskap
2016-02-13

    ej medlem längre
Vacker dikt om en sann vänskap
Mvh annokas
2016-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell