Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En - snart förliden - vinterdag.


Snö


Små snöflingor, vilsna

i luften. Det är, ju, dock,

i mitten av februari, --

-- mitt i årets vinter och

det kan tyckas att lite snö

är på sin plats i uterummet.

* * * * * * * * * * * * * * * * *

Om, många år är detta

ett väldigt längesen, då

vi satt å kurade i grå

vardagsrum; dock, finns vi

här, just nu, det är uppenbart, -

även fast framtiden, kanske, tror

att vi är döda, sen länge!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 346 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-14 15:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det blir nog spännande för dom i framtiden som ska gräva ut oss...
2016-02-15

  louisegirl
Fina filosofiska tankar, i varandet <3
2016-02-15

  Marita Ohlquist VIP
Dina ord faller mjukt som snöflingor!
2016-02-15

  överlevaren VIP
Orden dalar ner fint och stilla som i en vintersaga....
2016-02-15

  ResenärGenomLivet
Man får ta vara på dagen som den kommer...fina tankar...
2016-02-14

    ej medlem längre
Lite trevligt filosoferande kring tid och rum...
Fint diktat!
2016-02-14

    ej medlem längre
Filosofiska och tänkvärda ord.
2016-02-14

  Anya VIP
Fint och existentiellt...tiden får oss sannerligen att krympa...och försvinna. fint skrivet...gäller att ta vara på tiden tänker jag.
2016-02-14

    ej medlem längre
Vemodigt om livet och tidens flykt. Ja, vem vet vad framtiden tror?
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf