Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÖDROPPE - tanka

Intill röd stugvägg

snödroppe oskyldigt vit

drar blickar till sig

lockar med ungdoms fräschör

händer att bryta dess stjälk




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-02-15 17:03



Bookmark and Share


  ULJO
Vårens gåva till oss
2016-02-16

  Magdalena Eriksson VIP
bort med händerna från droppar små! fint skrivet där blomman får även ett psyke för mig.
2016-02-15

  M.Eta
Takdroppe kan göda snödroppe! Härlig syn!
2016-02-15

    ej medlem längre
Ett säkert vårtecken...
2016-02-15

    Dan Myrbeck
Fin - låt den leva!
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP