Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nära, nu !


Måste nå....


Måste nå - dithän jag vill !
Min Kärlek omkring hans...!

Hans händer, varmt, mot mina axlar.
Hans smultrontunga, djupt ini min mun !

Uppvaknandets tid är här !
Tusenårig sömn vittrar från min hud.

Andas, ljuvt, med varenda por.
Musik ljuder från ett evigt förflutet.

Vi blir glada av Tankar på å vara
Tillsammans. På Riktigt vore -- LYCKA !

Min saga är sann ! Fast, jag -knappt-
kan fatta det, - - är han min ! ! ! - - -

Måste nå - den stund, då vi skall - - - -
sammansmälta i Sällhetens Mysterium !

Sorgernas tid är - snart - förbi ! -
I bröstet, --- kvillring av Förväntan !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 412 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-16 02:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det riktigt spritter av förväntan i dina ord...härligt...
2016-02-22

  ULJO
En helt ljuvlig text.
2016-02-17

  Åsa Njunjes
En positiv anda genom denna med en krydda av kämpaglöd och vilja. Visst fanns det vårkänslor i denna.
2016-02-16

    Dan Myrbeck
Bra föraning om
vårkänslor!
2016-02-16

    ej medlem längre
Lite vårkänslor på gång kanske...
2016-02-16

  louisegirl
Förväntansfull och ljuvlig text
2016-02-16

  överlevaren VIP
Ljuva ord om härlig förväntan!
2016-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Härligt positiv text om förväntan på det som är inom räckhåll!
2016-02-16

    ej medlem längre
Åh, vilken härligt varm och positiv text!
2016-02-16

    ej medlem längre
Kvillring av förväntan låter som en bra start!
2016-02-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens toner spelar i dina ord.
2016-02-16

  H.C.B
du är bäst. Jag älskar din ton.
2016-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf