Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=pjpKFw98RJU


JIM MORRISON OM HITLER

knähundarna verkar tävla

i sitt stövelslickande

vid matronors sida står man

bugande och nickande

fega kräk som saknar ryggrad

våp som är dresserade

slickar uppåt, sparkar neråt

klädsamt kultiverade

 

 

könsförrädarna förverkar

rätten att få kallas män

om man blir en kuvad butler

har man svikit sanningen

jim morrison om adolf hitler:

"jag vet att HON lever än"

 

 

LARZ GUSTAFSSON   16/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2016-02-16 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP