Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ADRESSÄNDRING

Min ande

svävar viktlös

till dig


vars längtan

söker mig

min kropp

vandrar rastlöst

mellan måsten


människor

som kräver något

likt en maskin

på högvarv

en tudelad hjärna

 

ena halvan

närvarande i nuet

andra halvan

frånvarande

har ändrat adress


bosatt sig för alltid

i din själ

 

ber dig ödmjukt

hela mig

i ditt hjärta




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-01 17:56



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
känns igen denna bedjan av kärlekens nåd, mycket vackert och innerligt
2016-03-02

  Marianne Räf
Säkert en skälig vädjan!
Hjälpbehovet blottas i texten.
Gillar tanken på den ena
hjärnhalvans "byte av adress"!
2016-03-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om den stressiga tid vi lever i!
Måtte hjärnhalvorna förenas på den rätta adressen.
2016-03-01

    Dan Myrbeck
Ja, adressändring är
ibland nödvändigt.
2016-03-01

    ej medlem längre
Sköra trevande ord som ber....
2016-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP