Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRIMA VERA ÄR PÅ VÄG

prima vera är på väg
närmar sig med mjuka steg
snön som faller smälter bort
träden knoppas inom kort

och barfota hon skrider
denna skönaste av tider

LARZ GUSTAFSSON  20/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2016-02-20 18:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin dikt till årets vackraste tid.
2016-02-20

  mike irow
det är sann och fin dikt
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP