Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns dig...

Jag minns dig
-hur du skrattade och log.
Ljudet av din röst
viskande hemligheter.
Alla lekar och bus
i snökojor och kurragömmalekar.
Livet blev senare en kamp
med sjukdom och svårigheter.
Men med en kärleksfull familj
som fanns vid din sida.
Möttes av beskedet att du gått bort
minerna passerade revy.
Alldeles för tidigt
jag blir medveten om livets skörhet.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-02-21 17:22



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Ja , livet är så skört. Måste levas NU.
2016-10-10

  Ljusletaren
Läste just om sorg igår. Först så ser man bara sista tiden med sjukdomen. Sen kommer vackra minnen fram och tack för dem. Du förmedlade detta bra/kram
2016-02-25

    Dan Myrbeck
Fin och värdig text.
2016-02-23

    ej medlem längre
En tänkvärd text om livets sköra lina!
2016-02-22

  ResenärGenomLivet
En känsligt fin dikt...må minnena bestå...
2016-02-22

  ULJO
En riktig hyllning till det sköra livet och hur viktigt det är att värdesätta det
2016-02-21

  Chawa VIP
Fina och oförglömliga är minnena att hålla nära hjärtat... berörande sorgset att läsa. En tankeställare.
2016-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfull text i sorg och saknad!
2016-02-21

  Eva Helene VIP
Ömsint skrivet!
2016-02-21

    ej medlem längre
En saknad och en längtan som känns att läsa om.
2016-02-21

  Gunnel Eriksson VIP
Fina tankar i denna minnesdikt.
2016-02-21

  Max Poisé VIP
Livet är ett kort gästspel! Att ta vara på stunden må vara uttjatat men ack så sant!


2016-02-21

    ej medlem längre
Så vacker och nära skildring av saknad!
2016-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP