Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
60 spänn.


PROLETÄRPRIS PÅ DAGENS

det känns som att jag är på hemmaplan

jag står och blickar ut från folkets hus

jag tillhör folket - detta är vårt hus

så spirar det en ros bland sten och grus

 

 

får ut min lunch, en falu med spenat

sån mat som ratas av en moderat

själv njuter jag min lunch i fulla drag

och folkets hus finns inbyggt i mitt jag

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2016-02-22 13:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eller olika socialgrupp...
2016-02-22

  S-E Forslin/same
Inte illa rimmat om olika tycke och smak!=D Träffande! Tack!
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP