Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CASTROGRAD

castrograd

är min stad

i castrograd

är jag glad

en promenad

i castrograd

är lika njutbar

som choklad

helt fritt från hånflin

hugg och slag

i castrograd

där blommar jag

befriat land

befriad man

här uppmuntras

allt det jag kan

här finns det ingen

jantelag

i castrograd

visst drömmer jag...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/1 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2016-02-22 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP