Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FREUD FAN CLUB

är ni knarkare som er förebild?
ja, det vet jag inget om
ni, de snitsiga amatörerna
ni som ropar ut ert: "kom,
ska vi ställa våran diagnos
det är vi som vet allt bäst"
sedan smutskastas individer som
vågat skriva en protest


era offer på lädersofforna
fläker ut sig desperat
tassar kuvat i hjältetofflorna
annars får man ingen mat
ni förstår er på, för ni har ju läst
och hört föreläsningar
ni är lyhörda för er belsebub
och hans vassa väsningar


ni vet redan allt även om de där
som ni inte ens har sett
så ni hasplar ur er bedömningar
som ni tror ska träffa rätt
en sån tragisk samling förlorare
som förlorat sans och vett
i sin iver att få briljera och
att få skryta vitt och brett


LARZ GUSTAFSSON  22/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2016-02-22 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP