Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYA PROSPEKT

nya prospekt

med bibehållen

respekt

och välbehållen

affekt

nya prospekt

kreativt intellekt

vi sänder alltid

direkt

 

 

inga övervakare

inga vedersakare

inga trista klagomål

luttrad vilja

härdat stål

 

 

 

nya prospekt

här vilar inget förtäckt

ingen artist är perfekt

men de idéer vi kläckt

har framfött nya prospekt

som ljuder taktfast och käckt

 

 

utan er inkvisition

i en helt fascistfri zon

utan någon schlagerton

utan er NEVROvision

tillträde till nådens tron

bron från tron och fram till ron

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/2 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2016-02-23 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP