Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svensk zombie

 

Hopplöshet gör dig avtrubbad
fyller dig med tomhet
Du känner dig skakad
flytande i någon annans cocktail

Du är avklädd helt naken
finns inget att göra
Du tror dig vara vaken
men det bara stör

Dina tankar flyger och far
ge upp ta ditt liv
Men då vinner de som tar
låt dem betala för sina cocktails




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-25 01:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar dom 2 sista raderna
2017-07-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP