Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hängde mannen

 


 
mörkret har etsat sig
fast i mig
 
 
och jag förnimmer
skuggans makt
 
över ljuset
 
 
det finns inget djup i mörker
det är bara dunkelt och stumt
 
 
 
som svarta hål
i rymden
 
 
 
 
jag tålar mig
står ut
 
finner mig 
 
 
 
 
det är dessa passager
som får själar
att bli beroende
 
 
 
får själar
att inte längre stå ut
 
 
 
som att hänga i repet
 
när stolen
är sparkad
 
 
men knuten är felknuten
 
 
så man dör inte
man bara hänger där



Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-26 01:13



Bookmark and Share


  Fred Linz
Calm !
2016-02-28

  Jan Widströmer VIP
Depressivt mellanläge, tänker jag, i väntan att nå botten, men så släpper knuten och man andas fritt igen.
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell