Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILKEN MUR ÄR VÄRST?

jag är omgiven av främlingar

samma folk jag såg i går

kanske med ett fåtal undantag

folk som sitter, står och går

jag är omgiven av främlingar

jag är främmande för er

vi är fjättrade av hämningar

som vi känner, inte ser

 

 

på en mur av dåtidslämningar

i ett vakttorn, med gevär

i en era av fördämningar

sitter hantlangarna där

och man övervakar landet för

att beskydda er från mig

distraherar er med dimmor när

jag går fram och ropar: "hej!"

 

 

LARZ GUSTAFSSON  160226




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2016-02-26 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP