Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKULDSANERING

 

Skulden

bar du högburen

 

en krona av guld

 

skulden

var inte din

 

bara dina undersåtars

 

trashankar utan värde

oförstående

 

till din höghet

 

gav dig orsak

att svinga piskan

 

över kropp och själ

 

Döden

sanerade din skuld

 

i glödande aska

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-27 17:32



Bookmark and Share


  Eila
Brra ge dig en spark i ändalyktan bra tycker jag ??
2016-02-29

  M M Mannheim VIP
Mycket starkt om de som vill världen ont och som redan har gjort det.
2016-02-28

  Gisela Nordell
Kraftfulla rader som viner i luften över förövaren. Rätt åt han , tänker jag, som får detta eftermäle!
2016-02-27

  ULJO
Starkt gripande skrivet.
2016-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Hur ond kan en människa bli?
Döden kan kännas som en befrielse för de efterlevande.
2016-02-27

    ej medlem längre
Gripande.
2016-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Den största - och enda - skuldsaneringen jag varit med om var när jag tog emot frälsningen.
Det visade sig nämligen att min skuld var betald, och när jag satte min tro till detta fick jag uppleva nåden.
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP