Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skapelsen


En stund

En stund mellan natt och dag

Som om

Hela skapelsen håller andan

Den mörkaste stunden
innan ljusets brytning

Träder fram




Fri vers (Fri form) av Karina"Kia"
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-26 23:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tycker om denna stund...
2016-06-05

  mike irow
du fångade skapelsens väsen
mycket
på ett mycket vackert sätt
poesins källa...
renaste
vatten!
2016-03-25

  Henning Hson
Gillar denna!
2016-03-08

    ej medlem längre
Vacker poesi.
2016-03-01

  Ronny Berk
... så söker sig ljuset; ja !

2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"