Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i vidbrättad hatt

 

smeker sanden med ögonen

finner vila i den gående strömmen

saktar av i varje andetag

och lyfter tanken inåt

 

sandkornen vilar

i gemenskap, soldränkta

översköljda i glittrande stänk

fötter och åter fötter

på dess varma yta passerar

 

ett menageri av färger

mot koboltblå himmel

i omlopp inuti tiden

fägring som hägring,

tjusande flärd




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-29 00:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intensiv skönhet i starka färger. Ändå vilsamt! Vackert!
2016-03-02

  Linda CH VIP
Vilsamt vacker!
2016-03-02

  Bibbi VIP
Jättebra.
2016-03-02

    ej medlem längre
Härligt färgsprakande..
2016-03-01

  mike irow
poesins frukt...
2016-02-29

    Dan Myrbeck
Bra skildrat
2016-02-29

    ej medlem längre
Jag känner en melodi inuti orden som känns behagligt och varmt.
2016-02-29

  Rozsi.kovacs

en skön text som klingar vackert
2016-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell